Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje
Ja putujem

Free forum for free travel

DOBRO DOŠLI NA FORUM ZA PRAVE LJUBITELJE MOTORA I PUTOVANJA

  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Horori

Share
avatar
lavica
Moped
Moped

Registration date : 07.02.2008

Horori

Postaj by lavica on 15/2/2010, 21:18

U današnjim novinama šokirao me članak o tome da je 14 godišnja djevojka ostala paralizirana nakog odgledanog nekakvog trečerazrednog, niskobuđetnog horora.
Ja to ne gledam. Ko klinka sam takve stvari probala gledati sakrivena iza fotelje ili onak kroz poluotvorene prste ispred očiju. Niti jedan nisam odgledala do kraja. Mislila sam valjda da se bum navikla. Danas sam pametnija. Kad se moji doma spremaju nekaj takvoga gledati ja prejdem na cugu ili spat. Poštujem one koji to gledaju, ali meni se želudac ščvrkne, dignu mi se sve lasi na glavi, oči mi narastu na veličinu krafni i to mi je sve skupa mučenje i fizičko i psihičko.
avatar
sju_rod
Admin
Admin

Registration date : 03.02.2008

Re: Horori

Postaj by sju_rod on 16/2/2010, 17:14

horori su super a viđamo ih svaki dan sa našim političarima,u saboru(recimo Luka Bebič)pa on izgleda ko najstrašniji lik u hororima,jedino kad progovori tad prerasta horor u komediju jar kad on počne pričat moraš umret od smeha i tak da smo se naučili na horore jer nam naša zemlja priređuje najstrašnije horore kaj možete vidjeti od svih horora.( ukupno sam napisal šest puta horori,vidiš da nije strašno)....
  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Sada je: 22/4/2018, 23:58.