pozz ekipa
mylo- S pomocnim motorom
- Registration date : 17.11.2010
- Post n°1
pozz ekipa
Evo napokon da se i ja registriram na ovaj forum ponajviše jer sam član Black Batsa i strastveni obožavatelj motora.Nažalost ne posjedujem trenutačno motor(splet životnih okolnosti,ha,ha) ali nadam se u skoroj budućnosti da ću i ja biti ponosan vlasnik jednog lijepog malog,jeftinog DUCATIA!!!!!!Baš sam skroman,tek sam progledao a već pucam na visoko,kako se kaže nije zabranjeno sanjati.....Sve u svemu lijepi pozdrav svima i do skorog viđenja na susretima i našem upoznavanju,pozz Milan Naglić 

mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°3
Re: pozz ekipa
wellcome
baš lijepo, imaš viziju i to je OK. 

sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°4
več je bilo i vrijeme da se predstaviš
u svakom slučaju dobrodošao u ovo "odabrano" društvo,ma super je kaj da ti pričam,a ti bi Dukca ha?? e izgleda da je došla najezda ovih talijana,nadam se da nas nebuju nadjačali,ha,ha,ha...............

Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
- Post n°7
Konačno, konačno....
Sva sreća što je do kupovine motora još daleko, pa će razum prevladati u jednom trenutku.
Naravno da nemam niš protiv Ducatija, mislim niš efikasno. Kaj nisu dovoljna iskustva naših furumaša "talijana"...
Sva sreća što je do kupovine motora još daleko, pa će razum prevladati u jednom trenutku.
Naravno da nemam niš protiv Ducatija, mislim niš efikasno. Kaj nisu dovoljna iskustva naših furumaša "talijana"...
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°8
kosooki su u večini, ali smo mi elita 

mylo- S pomocnim motorom
- Registration date : 17.11.2010
- Post n°9
Hvala najljepša svima na dobrodošlici i pozdravima,Mylo