Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje
Ja putujem

Free forum for free travel

DOBRO DOŠLI NA FORUM ZA PRAVE LJUBITELJE MOTORA I PUTOVANJA

  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Lav & Magarac

Share
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Lav & Magarac

Postaj by mg750ie on 8/12/2010, 10:37

Ide magarac dzunglom, skace, divlja kad ispred njega iskoci lav!Lav: jel znas ti da se ne smijes tako ponasati ovdje, ja sam kralj zivotinja i postavio sam ovdje neki red koji se mora postovati!

Magarac: jel? a ko je tebe postavio za kralja zivotinja?

Lav: sve ostale zivotinje, jer mogu najduze da jebem!

Magarac: ja mogu duze. da se kladimo?Konta lav sta ce, gleda magarca i pristane na okladu!

Prvi lav ufati magarca i pocne sa radnjom, 15min, 30min, magarac trpi ne progovara, 45min, 1h i lav svrsi!Dosao red na magarca i ufati on lava i poce radnju! 15min lav trpi,30min lav trpi, 45min lav trpi i vec konta vidi ove budale, bas ce me sjebati, procut ce se bruka, i sta ce, konta i sjeti se sta njemu najvise odgovara kad je sa lavicom i skonta da voli kad lavica stenje i poce lav da stenje ...

Magarac nastavi sa radnjom, 1h magarac i dalje ne popusta, lav se sjebo konta sta ce, i na um pade mu da voli kad ga lavica ceska po jajima dok to radi i on poce magarca da ceska.Navalio magarac ne popusta, lav stenje, ceska ga po jajima.Poslednje cega se lav seti da ne moze da izdrzi kada lavica pocne da mesa. Zavrti lav guzicom najzesce sto je mogao i u po frke Magarac ufati lava za grivu, povuce ga prema sebi i kaze "Lave ti nisi kralj, ti si CAR!!!"
  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Sada je: 21/4/2018, 17:26.