Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje
Ja putujem

Free forum for free travel





DOBRO DOŠLI NA FORUM "JA PUTUJEM"ZA SVE KOJI VOLE MOTORE I PUTOVANJA.......









  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Share
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 21/5/2012, 12:02

evo prošlo se je 23500 km i red je da se promjene kočione pločice prednje, iz razloga kaj se i motor kao i ja sprema na put na Korziku. Zamjena pločica je bila sugerirana na zadnjem servisu na 20000 km - još 3-4 tkm i potrebna je zamjena.

Dal sam se u potragu za pločicama i prvo kaj mi je opalo na pamet je AUTO KREŠO, i ja cup u trgovinu u Zaprešić, tam mi ljubezan prodavač veli da ih nema ali da ako želim buju u 11h sutra u dučanu, kak ja velim OK, ne žuri mi se i narućim ja pločice, i tak drugi dan u Četvrtak 17-tog, podignem pločice.



kak je bilo lijepo vrijem još sam se malo vozil i velim u Subotu 19-tog ide zamjena Rolling Eyes kad ono razočarenje, pločice ne odgovaraju, No





Reklamacija - Pravac auto Kreš provjera dali su možda krive naručene - nisu ?!!! Shocked , jasno da ovi u Zaprešiću nemaju cash za povrat pa vele da dođem kasnije ili u ponedjeljak po lovu Neutral

Sjedanje na pili u u Auto Krešo - Zagrebačka, tam ispričam priči i po katalozima tražimo nekaj kaj paše - npr Breva 1100, i nađemo, kupim ja te pločice , makar se čudim veličini ko za skuter su, a poznato je da Guzzi ima izvrsne kočnice,

Dođem doma - ručak i idem u zamjenu, kad čuda ove su fakat male i ne pašu, opet sam demontirao i montirao pločice izgubil vrijeme ali i više se ne dela - vikend





Sad

Danas - demontiram končice, pločicu u đep za uzorak i pravac - AK Zagrebačka,

odmah se je u katalogu pronašla prava pločice i pala je doplata 26kn-a, Cool pločice u auto i pravac AK Zaprešić, po povrat love od onih prvih pločica, dobijem novce natrag, super cheers

primim se posla i zamjena disk pločica - prednjih - je u tijeku Cool









na slici je i potreban alat - Imbus 10, stolarska stega, čekić za izbijanje štifta, špiccange za izvaditi osigurač, i 10 min posla po kotaču tj za tili čas zamjena je napravljena.

Da ne pada kiša išli bi probati, Cool

lp

mg Cool

motor je spreman za nove podhvate Idea


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool
avatar
Borris
Moped
Moped

Registration date : 13.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Borris on 21/5/2012, 15:55

Da si otišel u Moto-Bencony dobil bi za istu lovu Brembove orig. pločice , a mogel bi i birati između četri različite smjese......bounce
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 21/5/2012, 16:36

hvala na info mr Borris Laughing , bilo bi dobro da se napiše nekaj kaj bi trebalo znati, ja sad prvi put čujem za Moto-Bencony, a ovi u ovlaštenom servisu nemaju kočione pločice neg se moraš naručiti, a dotle nabaviju, to mi se pak nije dalo čekati, ovak sam platil 500kn pločice (2 para), i sam sam zamjenil, u đep sam si metnul 200 kn, jer je 700 zamjena pločica, jedina pušiona je kaj sam išel tri (3) puta u nabavu, i zgubil dva dana. Cool


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool
avatar
Brzi
Moped
Moped

Registration date : 01.06.2010

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Brzi on 21/5/2012, 22:34

Znam da je sad kasno, ali ako niste upoznati Auto Krešo za sve dijelove daje 20% popusta članovima HAK-a, pa za ubuduče Smile
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 22/5/2012, 08:12

Brzi je napisao/la: Znam da je sad kasno, ali ako niste upoznati Auto Krešo za sve dijelove daje 20% popusta članovima HAK-a, pa za ubuduče Smile

hvala Brzi, vidiš to nisam znao Shocked , a član sam HAK-a affraid , znači da sam 100 kn popušio What a Face , ali baš nigdje nisam niti vidio natpis u trgovini da se daje popust od x posto, dobro je znati, ali i zapamtiti. Rolling Eyes


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool
avatar
Brzi
Moped
Moped

Registration date : 01.06.2010

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Brzi on 22/5/2012, 11:49

Imaš to u onom HAKovom časopisu, da stave reklamu bi svi to koristili pa bi AK bio premalo u dobitku No
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 22/5/2012, 12:38

taj časopis kad dobijem odmah ide u reciklažu Cool


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool
avatar
sju_rod
Admin
Admin

Registration date : 03.02.2008

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by sju_rod on 22/5/2012, 20:53

sve u svemu najvažnije je da sad imaš nove žlajfe,istina i bog malo si se vozil ali ipak,no u pravu su i moji prijatelji BB (brzi i Boris)da si možda mogel proči jeftinije (da si znal)za ovo ili ono a i ja imam frenda koji ti za cijenu u Auto Kreši i još zmontira,naravno da je gušt da to sam napraviš ali ako ti se ne mažeju ruke evo tu je ,radi se o tome da si "slučajno" metnul na forum pitanje o zamjeni kočnica tj.pločica dobil bi pun kufer odgovora ko i sad pa samo možeš birati kaj ti se više sviđa ili kaj ti je jeftinije,znaš kak se veli svi ljudi sve znaju..................No,nema veze,malo si se navozil,malo delal i sam si stavil nove pločice.....neprocjenjivo.............a love imaš pa se netrebaš živcirati za 100 kuna,kaj ne ?...........velim ti da je na kraju najvažnije da ti sad možeš kočit bez straha............ Laughing
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 22/5/2012, 22:25

nema veze, ja sam ponosan kaj sam zamjenil žlajfe, a svaka škola se plaća, pa sad ako neko misli da sam mogel proći jeftinije, možda je upravu, ali nebi imal takav gušt kad si to narediš sam, a usput i nekaj naučiš, i možda i neko drugi iz naših komentara. Cool

Hvala svima na komentarima, valjda neko čita i pije znanje naših znalaca, a ja svejedno i dalje nemam pojma gde je Boriss mislil kupiti pločice


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool
avatar
Dragec07
Admin
Admin

Registration date : 02.02.2008

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Dragec07 on 22/5/2012, 23:35

Mora se priznati da je naš MG i vrijedan i ima volje, ali i strpljenja.... 3 puta za prave pločice, pa kaj su to prodavači ili dileri...


_________________
GTR 1400
Spritmonitor.de
VW GTI
Spritmonitor.de
avatar
Borris
Moped
Moped

Registration date : 13.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Borris on 23/5/2012, 01:13

Trgovina moto opreme i pribora, motora , djelova , odjela , zastupnik za kacige Suomi i uvoznik Bremba......:

MOTO-BENCONY

Hegedušičeva 12. Zagreb , Ravnice (kod bivšeg Gorenje servisa)

Sad valda imaš pojma ?????
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 23/5/2012, 08:08

Borris je napisao/la:Trgovina moto opreme i pribora, motora , djelova , odjela , zastupnik za kacige Suomi i uvoznik Bremba......:

MOTO-BENCONY

Hegedušičeva 12. Zagreb , Ravnice (kod bivšeg Gorenje servisa)

Sad valda imaš pojma ?????

Borris, naj se uzrujavati, to mi je na drugom kraju grada i sva ušteda u kupnji bi otišla u Mađarsku, hvala na info, a sad i znam gde je Cool


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool
avatar
sju_rod
Admin
Admin

Registration date : 03.02.2008

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by sju_rod on 23/5/2012, 20:33

važno je da belađo sad koći ko novi........... cheers
avatar
Brzi
Moped
Moped

Registration date : 01.06.2010

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Brzi on 23/5/2012, 22:56

mg750ie je napisao/la:
Borris je napisao/la:Trgovina moto opreme i pribora, motora , djelova , odjela , zastupnik za kacige Suomi i uvoznik Bremba......:

MOTO-BENCONY

Hegedušičeva 12. Zagreb , Ravnice (kod bivšeg Gorenje servisa)

Sad valda imaš pojma ?????

Borris, naj se uzrujavati, to mi je na drugom kraju grada i sva ušteda u kupnji bi otišla u Mađarsku, hvala na info, a sad i znam gde je Cool

Pa to ti je prilika da odeš na kavicu do Kosorice - mora je netko utješit nakon poraza a ona ti je 50-tak metara od tam lol!
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 24/5/2012, 19:30

Danas sam dobil časopis HAK-a, i unutra piše da akcija traje od 15.V - do 30. VI, jebiga nisam znal Sad


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool
avatar
Brzi
Moped
Moped

Registration date : 01.06.2010

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Brzi on 24/5/2012, 20:18

Redovni popust ti je 10%, a cijelu prošlu godinu je bi 20 % jer je AK slavio 20 godina rada.
avatar
mg750ie
Biker
Biker

Registration date : 17.05.2009

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by mg750ie on 24/5/2012, 22:10

evo slike iz najzadnjeg HAK-a koji sam dobil danas ujutro Shocked





lp Cool


_________________
I love you Ljubav grije, al jakna je jakna Cool

Sponsored content

Re: Zamjena kočionih pločica - Bellagio

Postaj by Sponsored content

  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Sada je: 19/8/2017, 07:25.