BILA MI JE VIZITA
sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°1
BILA MI JE VIZITA
mg750ie- Biker
- Registration date : 17.05.2009
- Post n°2
Re: BILA MI JE VIZITA
baš nam je bilo ko nekad, jes da su falili neki likovi, ali polako sve bu došlo na svoje, ak ne prije onda kad popusti sparina
Zajarki su na čekanju ili negde drugde, svejedno glavno da se ekipa sabere 

sju_rod- Admin
- Registration date : 03.02.2008
- Post n°3
zajarki mi djeluju čist ok (jer se imam kaj voziti do tam he,he..) mada nemam niš protiv ni drugih mesta.........
Dragec07- Admin
- Registration date : 02.02.2008
- Post n°4
U ranu zoru, oko 9 sati, jutarnja vizita uhvatila je domaćine gotovo na spavanju.
Došlo je vrijeme detaljno razgledanja nove akvizicije očima vrhunskih talijansko japanskih stručnjaka...
Nakon razgledanja oklopljenog motara uz kavu (ne onu moju, nego mirišljavo skuhanu Slavičinu) se razvila umna diskusija... da li je motor teži kada stoji ili kada je u pokretu...
Bandit je npr. stalno težak...., zato ga od nas više nitko ni nema....
Kako je sunce užurbano krenulo prema svom zenitu, šteta bi bilo dan provesti u debeloj hladovini, pa su gosti krenuli nazad na vruči zagrebački asfalt....
Još malo razbuditi kawu, pa onda po gasu doma....
Došlo je vrijeme detaljno razgledanja nove akvizicije očima vrhunskih talijansko japanskih stručnjaka...
Nakon razgledanja oklopljenog motara uz kavu (ne onu moju, nego mirišljavo skuhanu Slavičinu) se razvila umna diskusija... da li je motor teži kada stoji ili kada je u pokretu...
Bandit je npr. stalno težak...., zato ga od nas više nitko ni nema....
Kako je sunce užurbano krenulo prema svom zenitu, šteta bi bilo dan provesti u debeloj hladovini, pa su gosti krenuli nazad na vruči zagrebački asfalt....
Još malo razbuditi kawu, pa onda po gasu doma....
Brzi- Moped
- Registration date : 01.06.2010
- Post n°5
Vidim ja netko želi provjeriti rad novih kamera