Ja putujem

Iskoristite prednosti registriranih članova!
Upišite svoje podatke za logiranje
Ja putujem

Free forum for free travel

Mjesec Božića i Nove Godine....mjesec radosti i veselja....uživajte....


  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Share

apach
S pomocnim motorom
S pomocnim motorom

Registration date : 03.02.2008

Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by apach on 13/2/2008, 19:39

Nadimak mi je Apach i mislim da ste me već svi skoro dobro upoznali na vožnjama.Star sam preko 42 godine(nisam samo tako piše na osobnoj)vozim motorek Hondu shadow VT 1100 i volim lagane vožnje po lijepoj našoj a i šire(ako me puste preko grane-hehe)Nadam se da bumo se opet vidli u dobrom raspoloženju na nekim od sljedečih party ako niš prije mislim da je prvi party od fire riders u Desincu.Veliki HAUG od Apacha

apach
S pomocnim motorom
S pomocnim motorom

Registration date : 03.02.2008

Ispravak nije Patriotoma nego Patriotima SORY krivo tipkam

Postaj by apach on 13/2/2008, 19:41

SORY krivo sam napisal ali ne namjerno

coprnica
Roler
Roler

Registration date : 10.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by coprnica on 13/2/2008, 21:17

bok betika pa gde si tag dugo kaj je čučerje tak daleko cheers

kuna
Roler
Roler

Registration date : 03.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by kuna on 14/2/2008, 08:44

Pozdrav i dobro nam došao! cheers

Pale
Roler
Roler

Registration date : 03.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by Pale on 14/2/2008, 08:52

gdje si do sada?! pozdrav!! cheers

tamigo
Biciklist
Biciklist

Registration date : 02.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by tamigo on 14/2/2008, 10:41

ja sam te već našpotal i radi telefona, ali sad si se zvlekel kroz iglenu ušicu. pozdrav i opet dobro nam došel prijatel cheers

Dragec07
Admin
Admin

Registration date : 02.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by Dragec07 on 14/2/2008, 10:53

Pozdrav i dobrodošlica apach. Smile
I ovako i onako ti si bio cijelo vrijeme tu uz nas, a da o susretima i vožnjama i ne govorim. Kako od prije znam da ti baš ne pišeš previše pisama tebi će onaj prišivak Gmizavci malo duže stajati Sad jer granica je 20 poslanih poruka. A tko zna, dok odgovoriš na sve ove pozdrave .... i ti je to. lol!


_________________
GTR 1400
Spritmonitor.de
VW GTI
Spritmonitor.de

lukylipik
Roler
Roler

Registration date : 03.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by lukylipik on 14/2/2008, 12:40

...prvo: pozdrav, drugo: priznaj da si dobio mito kako bi se logirao kod nas (ne spominji ime podmitljivca), treće:tebe da netko pusti prek grane!?!?!?!?!...pa zbog takovih uvode na granici EU (a i ovakivih kakav sam i ja) kontrolu zjenice oka....
...živio ti nama i što više sretnih km napravili, a što tek motor imaš!!!!! cheers
(Powered by frubar.net)

sju_rod
Admin
Admin

Registration date : 03.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by sju_rod on 14/2/2008, 19:58

prijatelju dragi dobro došao

Franjo
Pjesak
Pjesak

Registration date : 04.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by Franjo on 15/2/2008, 13:04

Pozdrav Apachu Robertinu, nadam se da se vidimo skoro na nekoj vožnji!!! Haug Apach!


Vila Velebita
(Powered by frubar.net)

Cochise
S pomocnim motorom
S pomocnim motorom

Registration date : 04.02.2008

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by Cochise on 15/2/2008, 15:22

apach je napisao/la:Nadimak mi je Apach i mislim da ste me već svi skoro dobro upoznali na vožnjama.Star sam preko 42 godine(nisam samo tako piše na osobnoj)vozim motorek Hondu shadow VT 1100 i volim lagane vožnje po lijepoj našoj a i šire(ako me puste preko grane-hehe)Nadam se da bumo se opet vidli u dobrom raspoloženju na nekim od sljedečih party ako niš prije mislim da je prvi party od fire riders u Desincu.Veliki HAUG od Apacha


Haugh Indian!!!!
Zmajevi imaju Party kod streljane u Vrapču 8.3. ,
ali prije svega dobro došao na ovaj Forum i među svoje...
Cochise, Chiricahua Apache Chief.

Sponsored content

Re: Pozdrav Patriotoma iz Čučerja!

Postaj by Sponsored content Today at 02:46

  • Započni novu temu
  • Odgovori na temu

Sada je: 6/12/2016, 02:46.